viernes, 22 de septiembre de 2017

Dia sense cotxes: 22 de setembre

Resultat d'imatges de dis sense cotxes 2017

El Dia sense Cotxes de Barcelona se celebra el 22 de setembre, un dia laborable, coincidint amb la celebració del Dia Mundial sense Cotxes. Aquest dia forma part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, de la qual és la cloenda. Durant tota la jornada es pacificaran molts espais ocupats habitualment per vehicles motoritzats i els equipaments i les entitats desenvoluparan activitats i ompliran de vida el carrer amb les seves propostes.
La celebració d'aquest dia posa de manifest la necessitat de reduir la presència dels vehicles privats de motor a la ciutat per tal de reduir també de manera important la contaminació ambiental, tant de l'aire com del soroll, i millorar de la qualitat de vida de tothom, a la vegada que recuperar els carrers com a espais de gaudi per a la ciutadania.
Per aquest motiu, la jornada del 22 de setembre comptarà amb tres línies d’actuació:
  • La Cruïlla per la Qualitat de l’Aire: pacificarem la cruïlla entre els carrers del Comte Borrell i Tamarit per mostrar com seria un espai de l’Eixample com aquest sense vehicles de motor circulant (aire més net, menys soroll i un espai públic amb més qualitat).
  • Carrers plens de vida: omplirem els carrers d’activitats, fent possible l’ocupació de les calçades i desplaçant els vehicles motoritzats. Per aquest motiu es tallaran diversos carrers a cadascun dels districtes.
  • Priorització del transport públic i de la bicicleta, concretament, en dos carrers importants de la ciutat: la Via Laietana i Gran de Gràcia.

Talls de carrers amb motiu del Dia Sense Cotxes





No hay comentarios:

Publicar un comentario



ALLARGAMENT DE LA JORNADA 2024

  Oferim un servei d’acollida del 5 al 21 de Juny de 15.30 a 16.30 H quan l'escola realitza la jornada Intensiva. PREU: Pels alumnes que...