jueves, 26 de octubre de 2017

NOVETATS DE LA SETMANA


  • Ahir Dijous 26 d'octubre es va a realitzar l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA del curs 2017/2018. Ens uns dies tindrem l'acta disponible.


    A petició dels membres del CEMD de Nou Barris, es va fer un Consell Escolar extraordinari el passat 16 d'octubre, davant dels fets del dia 1 d'octubre i posteriors. En aquest Consell es va presentar una proposta de Manifest per una part dels membres, el qual, després del debat pertinent es va decidir aprovar, afegint-t'hi alguna esmena. .. Afegir que aquest escrit s'ha elevat al CEMB, on passarà a la Comissió permanent i al plenari corresponent....Llegir més, clic aquí


  • CICLE SUPERIOR PRO-COLÒNIES


VENDA DE PRODUCTES NADALENCS  Com cada any els alumnes de Cicle Superior venen productes nadalencs per aconseguir diners per a les seves colònies. Comprar-ho directament a ells, si no coneixes a cap família de cicle superior posa't en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies per col·laborar!



BERENARS El dijous 26 d'octubre, els nens i nenes de cicle superior van començar amb la venda dels berenars. Tots els dijous vendran a la sortida de l'escola berenes per aconseguir diners per a les seves colònies. Els esperem a tots!










  • EXTRAESCOLARS   
       Com cada any l'escola Àgora participa a la CHALLENGE CROS ESCOLAR ....Llegir més...














  • ESDEVENIMENTS/ ACTIVITATS , Per saber més clic en cada imatge



No hay comentarios:

Publicar un comentario



ALLARGAMENT DE LA JORNADA 2024

  Oferim un servei d’acollida del 5 al 21 de Juny de 15.30 a 16.30 H quan l'escola realitza la jornada Intensiva. PREU: Pels alumnes que...