lunes, 13 de noviembre de 2017

Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Benvolguts/Benvolgudes,

Les ciutats són indrets d’oportunitats atès que en elles es concentren nombroses institucions i agents educatius, però també poden ser espais d’exclusió donat que moltes de les contradiccions globals es concentren i prenen forma en el context urbà.

L’Ajuntament de Barcelona té una llarga trajectòria de lideratge com a ciutat implicada en processos de transformació social i educativa; com a referent tenim el “Congrés de Ciutats Educadores” que es va celebrar al 2014.

Amb la voluntat de situar el debat sobre l’educació en l’espai públic i de ciutat, aquest govern vol generar una reflexió i treball cap a l’interior de les nostres organitzacions (ajuntaments, escoles, entitats de lleure, esport, culturals,...), per tal de millorar l’educació a la ciutat, una educació que ha de ser inclusiva, de qualitat per a tots i totes i al llarg de la vida.

És per aquest motiu que per parlar del dret a l’educació a la ciutat proposem obrir una reflexió i posterior diàleg amb persones expertes del món acadèmic, de l’activisme social, de la gestió local, i de les institucions internacionals competents en aquest àmbit. Per això hem organitzat un simposi els dies 29 i 30 de novembre, a l’Il·lustre Col·legi d’Advocacia de Barcelona, c. Mallorca, 283, amb motiu del Dia Internacional de la Ciutat Educadora i sota el títol “El Dret Col·lectiu a l’Educació”.







Informació rebuda  de Departament Barcelona Ciutat Educadora.


No hay comentarios:

Publicar un comentario



ALLARGAMENT DE LA JORNADA 2024

  Oferim un servei d’acollida del 5 al 21 de Juny de 15.30 a 16.30 H quan l'escola realitza la jornada Intensiva. PREU: Pels alumnes que...