jueves, 20 de diciembre de 2018

Final 1er Trimestre

Benvolgudes famílies,
Amb la intenció de millorar us convidem a tots els que vulgueu unir-vos a alguna de les comissions per col·laborar de forma puntual podeu enviar un e-mail a ampaceipagora@gmail.com o a partir del mes de gener podeu passar per l'AMPA de dimarts, dijous o divendres de 16.45 h a 17.15 h.

Actualment necessitem mares o pares per a reactivar la comissió de Camí Escolar, en el mes de Gener haurem de visitar alguns dels espais amics que han seleccionat els nens i realitzarem activitats amb els.
També nous voluntaris per les permanències fixes dels dilluns i dimecres.  


Esperem també els vostres suggeriments, que els podeu fer arribar a la bústia del Blog, clic aquí.

Agraïm a totes les famílies que heu participat en les activitats de l'AMPA:
A la venda de petos, a les carreres, a la botifarrada, a les rifes, a la venda i la compra de polvorons, als berenars, a la xocolatada, a les paneres de Nadal a tots moltes gràcies!

I un agraïment molt especial a les mares i pares voluntaris que fan les permanències fixes d'extraescolars, ja que sense ells no seria possible tenir aquestes activitats pels nostres nanos.
Irene, Franki, Xavi, Marta i Raquel 
Moltes gràcies pel vostre temps!


Ens trobem en 2019, en un nou trimestre en el qual seguirem treballant perquè l'AMPA continuï oferint els seus serveis i esperem que molts de vosaltres ús pugueu sumar!  

Moltes gràcies i Bones Festes!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario



ALLARGAMENT DE LA JORNADA 2024

  Oferim un servei d’acollida del 5 al 21 de Juny de 15.30 a 16.30 H quan l'escola realitza la jornada Intensiva. PREU: Pels alumnes que...