lunes, 27 de abril de 2020

CASAL D'ESTIU ☀ ÀGORA 2020




ATENCIÓ, famílies!


El període de formalització de la preinscripció i, per tant, de confirmació de reserva de la teva plaça, comença el proper dilluns 1 de juny i s’allarga fins al diumenge, dia 7.

Un cop finalitzat aquest període, les preinscripcions quedaran automàticament anul·lades i les famílies que no hagin formalitzat la seva plaça, hauran de portar a terme una nova inscripció, sempre que hagin places disponibles.

Per fer efectiva la teva reserva de plaça, accedeix al següent enllaç i finalitza el procés definitiu d’inscripció:⬇️
https://usuaris.fundaciocet10.org/deporweb/

Fes clic al següent enllaç per veure el vídeo tutorial per a la formalització de la preinscripció
➡️https://streamable.com/v5yxko



✅ Us informem que la campanya d'estiu s'ha engegat amb normalitat. Donada la situació d'incertesa en què estem, des de CET10 s'ha habilitat el procés de preinscripció a les activitats d'estiu, on podreu inscriure als vostres fills i filles, però no caldrà fer cap pagament fins que es confirmi que es podran realitzar els casals, les colònies i els campus.

✅ És important que realitzeu aquesta preinscripció al llarg dels pròxims dies, ja que l'obtenció de plaça definitiva anirà en línia amb el compliment de les possibles mesures de funcionament que se'ns marquin des de l'Administració.

✅ Des de CET10 adaptarem els casals i campus complint amb tots els requisits, normatives i protocols que ens traslladin des de les autoritats sanitàries per a la realització d'aquests.


✅En el cas que sol·liciteu subvenció a l'Ajuntament, és important que també realitzeu la preinscripció de l'activitat a la web de CET10, seleccionant la casella "Sol·licitant BECA" a les setmanes on fareu la sol·licitud de beca.
Restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte o pregunta a través del correu: info@cet10.com



 
CET10 - Col·lectiu d'Esports per a Tothom 10Famílies de l'Àgora!

No hay comentarios:

Publicar un comentario



ALLARGAMENT DE LA JORNADA 2024

  Oferim un servei d’acollida del 5 al 21 de Juny de 15.30 a 16.30 H quan l'escola realitza la jornada Intensiva. PREU: Pels alumnes que...